Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij Studentenwoningweb/DUWO

Studeer je of ga je studeren in de Stadsregio Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Zuid-Kennemerland of Wageningen en zoek je een studentenwoning?

In de Stadsregio Amsterdam en Zuid-Kennemerland zoek je via Studentenwoningweb op de handigste manier naar alle studentenwoningen van De Key, DUWO, Stadgenoot, Ymere, Elan Wonen en Pré Wonen.
In Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen én de Stadsregio Amsterdam zoek je via www.duwo.nl naar alle woningen van DUWO in deze steden.

Nadat je bent ingeschreven en ingelogd zie je het beschikbare woningaanbod in je studieplaats en de woningen waar je de meeste kans op maakt.

  • Je kunt je inschrijven vanaf 16 jaar;
  • Een inschrijving kost € 38,00 en is acht jaar geldig;
  • Je kunt betalen via iDEAL of met je creditcard;
  • Je kunt alleen reageren op studentenwoningen in je studiestad.

Let op: inschrijven heeft dus alleen zin als je fulltime studeert of fulltime gaat studeren in de Stadsregio Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Zuid-Kennemerland of Wageningen.

Als je je inschrijft bij Studentenwoningweb/DUWO dan verstrek je persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Veel succes met het vinden van een studentenwoning!

Een huurwoning na je studietijd
Als je na je studie in dezelfde regio wilt blijven wonen, is het verstandig je ook zo snel mogelijk in te schrijven bij een van de onderstaande organisaties. Je bouwt dan wachttijd op, zodat je meer kans maakt op een reguliere huurwoning nadat je campuscontract afloopt. Inschrijven kan vanaf 18 jaar.

Voor meer informatie en om je in te schrijven als woningzoekende:

Stadsregio Amsterdam
WoningNet Stadsregio Amsterdam

Delft, Den Haag e.o.
Woonnet-Haaglanden.nl

Deventer
Woonkeus Stedendriehoek

Leiden e.o.
WoningNet Holland Rijnland

Regio Zuid-Kennemerland
Woonservice

Inschrijven bij Studentenwoningweb/DUWO kost € 38,00. Deze kosten moet je direct voldoen als laatste stap in het inschrijfpoces.

Je kunt betalen via iDEAL of met je creditcard.

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn profiel

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig je inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van je gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.