Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij Studentenwoningweb

Studeer je fulltime of ga je fulltime studeren in Amsterdam, Diemen of Haarlem en zoek je een studentenwoning in Amsterdam, Diemen of Haarlem? Dan heb je een inschrijving bij Studentenwoningweb nodig. 

Je kunt je inschrijven vanaf 16 jaar; 
Een inschrijving kost € 22,50 (prijspeil 2018) en is acht jaar geldig; 
Je kunt betalen via iDEAL of met je creditcard; 
Je kunt alleen reageren op studentenwoningen in je studiestad. 

Woningaanbod
In Amsterdam, Diemen (Stadsregio Amsterdam), en Haarlem (Zuid-Kennemerland) zoek je via Studentenwoningweb op de handigste manier naar alle studentenwoningen van De Key, Stadgenoot, Ymere, en Pré Wonen. 

Een reguliere huurwoning na je studietijd 
Als je na je studie in dezelfde stad wilt blijven wonen, is het verstandig je ook zo snel mogelijk in te schrijven bij een van de onderstaande organisaties. Je bouwt dan wachttijd op, zodat je meer kans maakt op een reguliere huurwoning nadat je campuscontract afloopt. Inschrijven kan vanaf 18 jaar. 

Stadsregio Amsterdam
WoningNet Stadsregio Amsterdam

Regio Zuid-Kennemerland
Woonservice

Privacystatement 
Als je je inschrijft bij Studentenwoningweb dan verstrek je persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In onze privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Inschrijven bij Studentenwoningweb kost € 22,50 (prijspeil 2018). Deze kosten moet je direct voldoen als laatste stap in het inschrijfproces.

Je kunt betalen via iDEAL of met je creditcard.

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden

Velden met een * zijn verplicht

Mijn profiel

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig je inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van je gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.