Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Onterecht weigeren


Als je een aanbieding voor een bezichtiging of woning krijgt, ben je verplicht een reactie te geven. Heb je geen belangstelling, dan kunnen we namelijk direct de volgende gegadigde de woning aanbieden.

We noemen een weigering onterecht als je niet of te laat reageert op een uitnodiging om een studentenwoning te bezichtigen. Ook niet of te laat reageren na de bezichtiging van de woning is een onterechte weigering. Als je binnen drie maanden op drie aanbiedingen geen reactie geeft, word je voor drie maanden geblokkeerd en kun je niet op nieuwe woningadvertenties reageren.

Op het moment dat je account wordt geblokkeerd, vervallen alle bestaande aanbiedingen. De blokkade wordt na drie maanden automatisch opgeheven.

Accepteer je een woning definitief maar zie je er op het laatste moment toch van af, dan legt de verhuurder een boete op. De hoogte verschilt per verhuurder. Je kunt pas weer reageren als je de boete hebt betaald.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.