Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Opleiding en inkomen


De onderwijsinstelling waar jij je studeert bepaalt of je in aanmerking komt voor een voorrangsregelingen. Het is daarom belangrijk dat je jouw opleidingsgegevens goed invult. 

Krijg ook voorrang
Door je opleidingsgegevens in te vullen, zie je direct of je in aanmerking komt voor een voorrangsregeling die verbonden is aan jouw universiteit of hogeschool.
Een ander voordeel is dat je het juiste woningaanbod ziet als je inlogt op de website. 

Inkomen of studiefinanciering?

Als je studeert ontvang je waarschijnlijk studiefinanciering of een studielening. Omdat wij vragen om je inkomen op te geven mag je in het veld Verzamelinkomen gewoon een 1 invullen. Eventuele andere inkomsten hoef je niet op te geven. Om in aanmerking te komen voor een sociale huur -en studentenwoning mag je niet meer verdienen dan de Europese maximale inkomensgrens.  


Veelgestelde vragen

Ik weet nog niet welke studie ik ga volgen, kan ik mij wel alvast inschrijven bij Studentenwoningweb?

Ja, je kunt je inschrijven (en dus wachttijd opbouwen) zonder de gegevens van je studie in te vullen. Wel moet je de studiegegevens ingevuld hebben als je gaat reageren op het woningaanbod.

Is je vraag hiermee beantwoord?
Stel je vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat jouw vraag er niet bij? Dan kun je ook je vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.