Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Gegevens wijzigen


Als je een studentenwoning krijgt aangeboden controleert de verhuurder jouw gegevens. Zorg er daarom voor dat je inschrijfgegevens up to date zijn en pas ze aan als je bijvoorbeeld van opleiding verandert. 

De corporatie/verhuurder kan de aanbieding intrekken als je inschrijfgegevens onjuist zijn. Dat zou natuurlijk heel jammer zijn! Voorkom dus deze teleurstelling en zorg er altijd voor dat je je gegevens aanpast als ze veranderen. Je kunt je inschrijfgegevens eenvoudig aanpassen als je bent ingelogd. Soms is het nodig dat je eerst een een actuele reactie op een studentenwoning verwijdert voordat je jouw inschrijfgegevens kunt wijzigen. Maar daarna is reageren weer mogelijk met de gewijzigde en juiste inschrijfgegevens.

Weet je bij het inschrijven nog niet welke opleiding je gaat volgen, dan kan je wel alvast een inschrijving aanmaken zonder deze gegevens. Maar vanaf het moment dat je wil reageren op een studentenwoning vragen we je wel om deze informatie aan te vullen. 

Als het niet lukt om je inschrijfgegevens online te wijzigen, neem dan gerust contact op met het Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.