Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

WoningNet


WoningNet verzorgt in samenwerking met DUWO, De Key, Stadgenoot, Ymere, Elan Wonen en Pré Wonen de verdeling, administratie en de helpdesk van de studentenwoonruimte in de regio’s Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen en Zuid-Kennemerland.

WoningNet is niet betrokken bij het opstellen van regelgeving. WoningNet voert geen zaken uit die rechtstreeks te maken hebben met woningverhuur. Een woningcorporatie is zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het toewijzen van een woning, het tekenen van huurcontracten en het onderhoud van een woning.

WoningNet maakt het ook mogelijk dat woningcorporaties hun reguliere woningen kunnen aanbieden aan woningzoekenden. Dat gebeurt in meer regio’s, waaronder de Stadsregio Amsterdam. Wil je in die regio blijven wonen na je studie? Schrijf je dan nu ook in bij WoningNet en bouw wachttijd op voor een reguliere woning. Inschrijven kan vanaf 18 jaar.

WoningNet
Btw-nummer 813459059B01
KvK-nummer 30172076

 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.