Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inschrijven als woningzoekende


Schrijf je in voor een studentenwoning als je studeert of gaat studeren in de Stadsregio Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen of Zuid-Kennemerland.

Stadsregio Amsterdam
Wil je reageren op een studentenwoning in de Stadsregio Amsterdam, dan moet je ingeschreven zijn bij Studentenwoningweb van WoningNet.

Via Studentenwoningweb verzorgt WoningNet in samenwerking met DUWO, De Key, Stadgenoot en Ymere de verdeling, administratie en helpdesk van de studentenwoonruimte in deze regio. Je kunt je voor Studentenwoningweb inschrijven via de website van De Key of DUWO of direct via Studentenwoningweb.

Zuid-Kennemerland
Wil je reageren op een studentenwoning in de regio Zuid-Kennemerland, dan moet je ingeschreven zijn bij Studentenwoningweb van WoningNet. Pré Wonen, Elan Wonen, Ymere en DUWO bieden de studentenwoningen aan.

Delft, Den Haag, Deventer, Wageningen, Leiden e.o.
Wil je reageren op een studentenwoning in Delft, Den Haag, Deventer, Wageningen of Leiden en omstreken, dan moet je je via de website van DUWO inschrijven bij DUWO. Ook in deze steden verzorgt WoningNet voor DUWO de verdeling, administratie en helpdesk van de studentenwoonruimte.

Als je je inschrijft via deze website maakt WoningNet direct een registratienummer voor je aan. Je kiest zelf een wachtwoord. Het registratienummer vind je terug in de bevestigingsmail die je na inschrijving van WoningNet ontvangt. Met dit nummer en je wachtwoord kun je inloggen om te reageren op een studentenwoning. Als je bent ingelogd kun je bij Mijn account je wachtwoord desgewenst wijzigen.

Je kunt je inschrijven vanaf 16 jaar. Een inschrijving kost eenmalig € 38,00 en is acht jaar geldig. Je kunt betalen via iDEAL of met je creditcard.

Let op: inschrijven heeft dus alleen zin als je fulltime studeert of gaat studeren in de Stadsregio Amsterdam, Delft, Den Haag, Deventer, Leiden, Wageningen of Zuid-Kennemerland.

Woningaanbod voor kenniswerkers in Leiden
Ben je een kenniswerker, een afgestudeerde of bijna afgestudeerde in Leiden en wil je daar graag blijven wonen? Kies dan bij je inschrijfgegevens, bij Naam onderwijsinstelling, voor Afgestudeerd. DUWO heeft in Leiden ongeveer 200 woningen bestemd voor deze groep om afgestudeerden aan de stad Leiden te binden. Deze woningen worden verhuurd met een huurcontract voor onbepaalde tijd.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.