Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Bezichtigen


De meeste verhuurders sturen de dag na de selectie een e-mail met alle informatie over de bezichtiging. De woningcorporatie bepaalt hoeveel mensen een uitnodiging krijgen.

In de uitnodiging staat wanneer je de woning kunt bezichtigen, wat de uiterlijke beslisdatum is en hoe je jouw beslissing doorgeeft. Doe je dit te laat, dan vervalt de aanbieding en geldt dit als een onterechte weigering

Reactie na bezichtiging 
Als je direct na de bezichtiging doorgeeft dat je de studentenwoning niet wil huren, heeft dit geen gevolgen voor je inschrijving of je kansen op een andere woning. Als je niet reageert geldt dit als een onterechte weigering. Na drie onterechte weigeringen word je voor drie maanden geblokkeerd.

Geen uitnodiging? Dan geen bezichtiging 
Het is niet de bedoeling dat je zonder uitnodiging een studentenwoning gaat bekijken.

Belangrijk: als je reageert op een studentenwoning en je eindigt op nummer 1, dan komt er een aanbiedingsblokkade in je profiel. Je kunt dan niet op een andere studentenwoning reageren en je ziet geen persoonlijk woningaanbod als je inlogt. De aanbiedingsblokkade vervalt als je doorgeeft dat je geen interesse hebt in de studentenwoning.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.