Inloggen ? Inschrijven ?
EN / NL
Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Overzicht

Welkom

Zelfstandig

Aangeboden door De Key

Bergwijkdreef 120

€ 495,26 ?

Diemen - Diemen-Zuid - 1 kamer

Zelfstandig
€ 495,26

Wachttijdindicatie

Vanaf 8 maanden

Reageren tot

7 oktober 2014 10:00

 

Je kunt niet meer reageren op deze woning.

Woningomschrijving


Dit is een verzameladvertentie. Er gaan vanaf ca. 10 oktober 2014 weer enkele woningen in de verhuur in dit woonblok (Bergwijkdreef huisnummer 52 t/m 552 , Fase 2 ) . Dit betreft minimaal 2 woningen. Wanneer je na de selectie kandidaat bent en mag komen bezichtigen , daarna besluit een woonruimte te willen huren kan je dit onlineaangeven. Na de sluiting zullen minimaal 2 woningen willekeurig gelegen in dit woonblok worden toegewezen aan de kandidaten bovenaan de kandidatenlijst op volgorde van inschrijfduur. Bij toewijzing kunnen wij helaas geen rekening houden met voorkeur voor een specifieke woning. Huurtoeslag aan te vragen vanaf 18 jaar. Let op voor het tekenen van de huurovereenkomst heb je je inkomensgegevens 2013 nodig. Vraag alvast een DUO overzicht 2014 aan of een IB60 formulier (2013) bij de belastingdienst.(IB60 formulier 2013 is alleen nodig als je geen basisbeurs of lening via DUO ontvangt.) Je hebt tevens een geldig bewijs van inschrijving van je onderwijsinstelling 2014-2015 nodig. Voor MBO BOL opleidingen geldt dat alleen bij studie op niveau 3 of 4 een woonruimte wordt aangeboden. Zonder deze gegevens kun je geen contract afsluiten

Overzicht
Kenmerken
Foto's en meer
Buurt
Complex Bergwijkdreef 54 t/m 1066
Locatie

Bergwijkdreef 120

1112XX Diemen

Diemen-Zuid

Beschrijving
Appartement/Flat
30,00 m²
1
10-10-2014
Campuscontract
301440037
Voorwaarden
minimum 16 jaar

Voor meer informatie, bekijk de toewijzingsregels.

Voorrangskenmerken

Voor deze woning krijg je voorrang als je beschikt over de genoemde voorrangsregeling.

  • UVA-regeling

Huurprijs

Netto huurprijs 375,87
Servicekosten 119,39
Verwarmingskosten 0,00 +
Bruto huurprijs 495,26
Je betaalt per maand 495,26
Rekenhuur 389,00

Klik hier voor een proefberekening bij de belastingdienst.

Bouw
Appartement/Flat
Zelfstandig
Bestaande bouw
2008
Indeling
30,00 m²
1
30 m²
0
Foto's en video's ?
Downloads

Geen downloads beschikbaar

Google Street View Benieuwd naar de locatie en de streetview? Klik hier om Google Maps te bekijken.
Buurt

Diemen is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Holland.

Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. Aan de noordzijde van de gemeente ligt het IJmeer. Verder grenst Diemen aan de gemeentes Amsterdam, Ouder-Amstel (dorp Duivendrecht) en Muiden. Diemen maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam.

Diemen wordt doorsneden door het Amsterdam-Rijnkanaal en de Diem. De Diem bestaat uit twee delen, wat ook de naam van Diemen verklaart. Diemen bestaat uit vier delen: Diemen-Noord, Diemen-Centrum, Diemen-Zuid en het buitengebied. Het bewoonde deel van Diemen ligt vrijwel volledig ten zuiden van het Amsterdam-Rijnkanaal en ten westen van de Diem. Ten oosten van de Diem ligt Overdiemen, aan beide kanten van het kanaal.

Ook heeft Diemen natuurgebieden. Zij vormen de overgang van landelijk naar stedelijk gebied. Noemenswaardig zijn het Diemerbos, het Penbos, Park Spoorzicht en de Diemer Vijfhoek. Het Diemerbos is een jong bos dat in fasen is aangelegd in de periode 1992-1996. Een onderdeel daarvan is het Telegraafbos, geschonken door de gelijknamige krant. Park Spoorzicht is een natuurpark in het centrum van Diemen. De Diemer Vijfhoek is beschermd natuurgebied en daar bevindt zich het fort Diemerdam dat deel uitmaakt van de Stelling van Amsterdam.

Diemen kan grotendeels ingedeeld worden in vier wijken namelijk: Diemen-Noord, Oud Diemen, Diemen-Zuid en het industriegebied.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Woning
Het complex Bergwijkdreef 54 t/m 1066 is een grootschalig tijdelijk complex bestaande uit in totaal 500 woningen met een eigen keuken, douche en toilet. Alle woningen zijn voorzien van internet waarvoor je betaalt in de servicekosten. Elke woning heeft een balkon of terrasje.
De woningen zijn ca. 30m2 groot.

Complex
Dit pand is gebouwd in 2008 en is een tijdelijke complex. Er zijn 2 blokken van elk 250 woningen die in een carré staan. Je fiets kan worden gestald op het afgesloten binnenterrein. In een aantal blokken zijn woningen verhuurd aan internationale studenten. De blokken hebben 4 verdiepingen. Er is geen lift. Er is een klein sportveldje bij het complex. Een beheerder is aanwezig in het complex.

Ligging
Het complex ligt in Diemen. Er is vlak bij het complex een snackbar/supermarkt. De dagelijkse boodschappen kun je doen in het winkelcentrum Korenhof (Diemen) of de Amsterdamse Poort. Het complex is prima te bereiken per trein (halte NS Diemen-Zuid) of diverse buslijnen. De nachtbus stopt voor de deur.

Beschikbaarheid
In het algemeen zul je voor deze woning een gemiddelde inschrijfduur nodig hebben van 1 à 1,5 jaar.

Reageer op deze advertentie. Kijk goed naar het aantal reacties en jouw voorlopige positie op deze woning om te kijken hoeveel kans je maakt.

Log in om op deze woning te kunnen reageren. Kijk goed naar het aantal reacties en jouw voorlopige positie op deze woning om te kijken hoeveel kans je maakt.


Deel deze woning

Reageer op deze advertentie. Kijk goed naar het aantal reacties en jouw voorlopige positie op deze woning om te kijken hoeveel kans je maakt.
Log in om op deze woning te kunnen reageren. Kijk goed naar het aantal reacties en jouw voorlopige positie op deze woning om te kijken hoeveel kans je maakt.

Wachttijdindicatie

Vanaf 8 maanden

Reageren tot

7 oktober 2014
10:00

Slaagkans, wat is het?

Bij Mijn slaagkans ziet u in één oogopslag hoeveel kans u maakt op de woning als u reageert. In de slaagkansberekening wordt uw wachttijd vergeleken met andere woningzoekenden die ook op de woning kunnen reageren. Urgentie en andere voorrangsredenen hebben ook invloed op de slaagkansberekening. De slaagkans kan per woning verschillen omdat de voorrangsredenen voor elke woning anders zijn. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de hoeveelheid weigeringen op vergelijkbare woningen in het afgelopen jaar.

De slaagkans moet u zien als een voorselectie en is indicatief.

slaagkans
×

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.